Massages
Ontspanningsmassage met warme olie.
Het hele lichaam wordt afwisselend zacht en stevig gemasseerd. Een voetreflexmassage is daar onderdeel van. Tijdens de hele behandeling stroomt de reiki energie

Stoelmassage is ook een mogelijkheid.
Gedurende 20 minuten worden de schouders rug, armen en handen met shiatsu technieken, drukpunten massage behandeld.
Wie het leuk vindt swingend gemasseerd te worden kan dat met een Danzamassage.


Mogeljkheid tot het krijgen van eerste graad Reiki behandeling.

Mogelijkheid tot het krijgen van een tweede graad behandeling met Reiki, dit is een afstands behandeling van 15 min. In feite is het gedachte kracht, maar door middel van reikisymbolen wordt dit verstrerkt, zodat de ontvanger zij belemmerende gedachten loslaat bij het ontvangen van Reiki en de energie zo gaat stromen dat je bijvoorbeeld in slaap kunt vallen. Reiki is universele levensenergie die door ons ieder heen kan stromen, in onze vroege jeugd kan dit geblokkeerd zijn. Om de energie stroom weer op gang te helpen kan je ingewijd worden door een reikimaster. Voor een dergelijke reiki cursus kunt u bij mij terecht.

Wel kan ik de eerste en tweede graad behandelingen geven. Waarbij de energie gaat stromen, blokkades opgeheven worden, die je vast houdt, waardoor je geestelijk gaat groeien. het werkt op het geestelijke lichamelijke en mentale groei en kracht, en op je bewustzijn.

als afsluiting van de massage een paar eenvoudige yogaoefeningen kunnen worden gedaan, o.a. om de onderrug loste maken.

U bent in vetrouwde en goede handen.

Veel van werkwijze komt uit het Boedhisme ook het Christendom spreekt over genezing door handoplegging door Jezus Christus.

Voor foto's klik hier